Польська робоча віза. Тип D05

Польська робоча віза

Польська робоча віза

Наявність робочої візи та візи тривалого перебування є обов’язковою вимогою для більшості іноземних громадян, які мають намір проживати та здійснювати трудову діяльність з повною зайнятістю в зарубіжній країні. Згідно із законодавством, аплікант зобов’язаний отримати офіційний дозвіл на здійснення трудової діяльності з повною зайнятістю в країні, де він може не мати права працювати / проживати. Зазвичай, робоча віза являє собою стандартний документ або, найчастіше, штамп у вашому паспорті.

Кому потрібна польська робоча віза?

Завдяки тому, що Польща є членом ЄС та входить в країни Шенгенської угоди, усі громадяни ЄС мають повне право проживати в Польщі та здійснювати там трудову діяльність без необхідності отримання робочої візи протягом періоду 90 днів. Якщо по закінченні встановленого терміну в 90 днів аплікант і далі має намір залишатися в Польщі, робоча віза йому не потрібна, однак він зобов’язаний зареєструвати у відповідному офіційному органі щодо надання йому права на проживання в Польщы. Закон про свободу пересування, передбачений законодавством ЄС, забезпечує право всім громадянам ЄС вільно пересуватися країнами ЄС та займатися законною трудовою діяльністю в цих країнах.

Громадяни держав, що не входять до складу ЄС (іноземні громадяни) зобов’язані отримати візу тривалого перебування, що надає їм право проживати та працювати у Польщі, для в’їзду в країну та  здійснення трудової діяльності.

Якщо Ви вирішили відкрити робочу, шенген, бізнес чи туристичну візу – ми Вам з радістю в цьому допоможемо.

26 Responses to “Польська робоча віза. Тип D05”

  1. марина пишет:

    Добрий день.У мене була польська робоча віза на 180днів.З 11/12/2015 по 18/07/2016.Я по цій візі вїхала 12/03/016 а виїхала 16/07/2016.Чи можу я відкрити робочу шенген візу?І на який термін?

Залиште коментар

3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19