Візова підтримка


Послуга візової підтримки потрібна Вам у випадку, якщо ви маєте намір самостійно оформляти візу, а також:

  • Якщо Вам терміново потрібно записатися в консульство, і Ви не можете зробити це самостійно
  • Якщо Вам потрібна комплексна консультація з підготовки документів
  • Якщо Ви бажаєте заповнити візову анкету без помилок

Послуги, що надаються в рамках візової підтримки:

  • Консультування та підготовка документів до подачі в консульство
  • Запис на прийом до консульства
  • Заповнення візової анкети
  • Консультація з оформлення запрошення та всіх супутніх докуметів
  • Надання актуального переліку необхідних документів для подачі в консульство
  • Консультація по проходженню співбесіди
  • Супровід менеджером при подачі документів у консульство
  • Подача документів в консульстві за дорученням

Польське запрошення від фірми: – дає право і є вагомою підставою для отримання Вами польської робочої візи (ПРВ) на термін до 180-ти днів на рік. (360\180)

Запрошення від воєводи (zezwolenie): – дає право і є вагомою підставою для отримання Польської Робочої Візи (ПРВ) на термін до 360-ти днів на рік. (360\360)
А також підстава для Вас в майбутньому отримати карту тимчасового побиту 1-2 роки. (більш докладно читати розділ про карту побиту)

Запрошення для СПД: – дає право і  є вагомою підставою для отримання Шенгенської Бізнес Візи (ШБВ) терміном 180/90 та 360\90 днів перебування.

Будьте відповідальні!- Уважно поставтеся до вибору фірми, в яку ви віддаєте свої документи!

-У візовому, як і в будь-якому іншому бізнесі не буває чудес. У гонитві за дешевизною та великими обіцянками, ви можете потрапити на аферистів, зіпсувати документи, втратити гроші!

Зверніть увагу! – Часто під низькою ціною на візу з 100% гарантією ховається подача Вашого паспорта без домовленостей, у загальному порядку, з липовими документами, «на удачу». У разі затримки, відмови Вам ніхто не відшкодує Ваші втрати, та усі сплачені кошти будуть втрачені.

-Вибирайте солідні фірми, шукайте середню ціну, просіть знижки, та ваші туристичні поїздки будуть проходити вчасно з комфортом та задоволенням для Вас!

 

Перелік документів щоб відкрити візу в Польщу:

Документ, на основі якого відкривають візу

 Особливості

Робоче запрошення (180\360) – oswiadczenia

D05

Відкривається віза в Польщу робоча D05 \ D08 на 180 днів з піврічним коридором.
Робоче запрошення (90\90) – oswiadczenia ШЕНГЕН

С05

Віза відкривається ШЕНГЕН робоча С05 на 90 днів.
Річне запрошення від воєводи (360\360) – zezwolenie

D07

Віза відкривається робоча D07 на рік часу без коридору.
Запрошення і контракт під Бізнес шенген візу (Віза для підприємців)

C04

Відкривається бізнес віза в польщу C04. В чистий паспорт 30\90, в їжджений 60\180 або 90\365 днів.

Робоча віза до Польщі (С05, D05, D08)
Віза використовується для довготривалого перебування за кордоном.

Види робочих віз:

–  національна (180/360 та 360/360)

–  робоча шенген віза (90/90 та 90/180)

Видається на основі запрошення і дає право не тільки на перебування, але й на роботу в Польській Республіці.Маючи у паспорті робочу візу слід обмежитись 2-4 поїздками.

Бізнес віза до Польщі (віза для часто подорожуючих) С04
Цей тип польської візи призначений спеціально для бізнесменів, які виїжджають в країну для вирішення ділових питань та налагодження співпраці з польськими підприємствами. Для оформлення потрібне запрошення від польської компанії-партнера та контракт.

Бізнес віза може бути від 10/30, 30/90, 60/120 до 90/360 –яку кількість днів поставити вирішує консул.

Якщо  Вам відкрили мінімальний термін, тоді з тим самим запрошенням та контрактом можливо повторно подати на візу.

Якщо Ви плануєте часто їздити за кордон та відвідувати інші країни шенгенської зони – Шенгенська бізнес віза саме для Вас.

 Туристична віза в Польщу (C01)
Даний тип візи підходить для тих, хто планує відправитися в турпоїздку в Польщу, і видається тим, хто не має намірів займатися на території країни комерційною діяльністю чи працювати. Термін туристичної візи може бути від 1 до 30 днів. Підтвердженням цілей поїздки в цьому випадку служить ваучер з готелю та підтвердженням броні номера на певний період. Оформлення туристичної візи в Польщу не вимагає особистої поїздки в консульство.

Коли слід оформляти мультивізу в Польщу?
Якщо Ви хочете проводити багато часу в Європі, то оптимальний варіант – польська мультивіза, яка відкриває такі можливості:
• право багаторазового відвідування Польщі та інших країн Шенгену в період її дії;
• можливість перебувати в Європі від 90 до 180 днів на рік;
•  можливість самостійно визначати термін перебування в кожній країні Шенена.

Мультивіза вигідніше, ніж туристична і у фінансовому плані. Оформивши її раз на півроку або рік, Ви позбавите себе від необхідності оформляти кілька разів інші типи віз.

Якщо Ви вирішили відкрити  туристичну візу – ми Вам з радістю в цьому допоможемо.

Документи, що необхідно нам відправити:

  •   Копія закордонного паспорту – 1 сторінка та остання шенгенська віза
  •   Копія українського паспорту – 1, 2 сторінка, прописка.

Звяжіться з нами зручним способом та отримайте відповіді на усі ваші запитання!

Яндекс.Метрика
3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19