Де поїсти в дорозі? Яка улюблена страва польських водіїв? Що приготувати на паркінгу? Про це ми поговоримо в даній статті.
Людина їсть всюди, де б не знаходилася — вдома, на роботі, в школі, на вулиці, на прогулянці і, звичайно ж, в дорозі. У поїзди та автобуси далекого прямування пасажири беруть із собою бутерброди або, як можна все частіше побачити останнім часом, лоточки зі здоровим харчуванням — шматочками фруктів та овочів, хліб з висівками або знежиреним сиром. Існують професії, для яких дорога — це місце роботи, водії, наприклад. Цікаво, як вони вирішують гастрономічне питання?
В інтернеті розміщено безліч рецептів, порад та дискусійних форумів щодо дорожньої кухні. Рекомендую ознайомитись з рецептом бувалого водія « Казанок шофера ». Автор зробив до нього приписку « можна приготувати на паркінгу».
Інгредієнти: будь-яка ковбаса — два кружальця, 3 цибулини, 2 зубчики часнику, 200 грамів копченої грудинки, макарони, приправа до м’яса, червоний мелений перець.
Приготування: ковбасу нарізаємо пластинками, а грудинку — кубиками. Цибулю ріжемо часточками та підтушуємо в казанку або на сковороді, додаємо ковбасу, грудинку — смажимо до рум’яної. Додаємо приправи, часник — в самому кінці. Знімаємо з вогню та залишаємо під кришкою. Потім варимо макарони, зціджуємо, змішуємо з вмістом казанка. Їмо в теплому вигляді з прохолодним пивом. І постскриптум : «дуже ситно, рекомендую».
Джерело: Полрадіо