Бігос ПО-Бидгощські
Капуста квашена — 600 гр.
 Капуста свіжа білокачанна — 600 гр.
 Копчена грудинка — 300 гр.
 Ковбаса — 300 гр.
 Цибуля — невелика головка
 Борошно — 1 ст.л.
 Сіль, перець, лавровий лист
 Часник — 2 зубчики
З грудинки зрізати частину сала, м’ясо і ковбасу дрібно покришити й обсмажити. Квашену капусту покришити, залити гарячою водою, додати приправи і тушкувати, не накриваючи кришкою. Лук покришити, підрум’янити на зрізаному з грудинки салі, додати борошно. Свіжу капусту порубати, додати обсмажену цибулю, обсмажені грудинку і ковбасу, трохи води, сіль і частину приправ, тушкувати, не накриваючи кришкою. З’єднати квашену і свіжу капусту, все добре вимішати, в самому кінці варіння додати дрібно порізаний часник.

 
 01.06.2012
 
 Мітки: