Судак — 400 гр
Капуста свіжа білокачанна — 300 гр
Печериці (консервовані) — 50 гр
Цибуля ріпчаста — 1 головка
Кисле яблуко — 1 шт.
Борошно — половина ст.л.
Масло для обсмажування борошна
Томатна паста — 1 ст. л.
Рибу очистити від кісток і нарізати на порційні шматки, обваляти їх у борошні й злегка обсмажити. Капусту, гриби і цибулю дрібно нашаткувати. Загасити овочі разом з печерицями в каструлі хвилин 10, потім додати туди натерте на крупній тертці яблуко, томатну пасту, сіль і перець, добре перемішати, укласти зверху обсмажену рибу і тушкуйте ще 15 хвилин під кришкою. Можна подавати гарячим або холодним.