Інгредієнти:
200 г сиру(творогу)
300 г картоплі, відварити та розім’яти до пюре
1-2 яйця
сіль
5 столових ложок борошна
розтоплене вершкове масло та панірувальні сухарі (обсмажені) для подачі
Приготування:
Розімніть толкушкою для пюре творог та картоплю. Додайте яйця, сіль та пару столових ложок борошна. Перемішайте.
Тісто не повинно прилипати до рук, тому кількість борошна регулюйте по ситуації.
Зліпити з цієї маси довгу «ковбасу», наріжте на невеликі «ковбаски» (приблизно 1×5 см).
Закип’ятіть підсолену воду. Закиньте в киплячу воду «Копитка», зачекайте поки вони спливуть на поверхню (2-3 хвилини). Дістаньте «Копитка» шумівкою, викладіть на блюдо, зверху присипте сухарями та подавайте зі розтопленим вершковим маслом.