Сосиски з сиром та беконом

Сосиски з сиром і беконом

Сосиски з сиром та беконом

 

Спосіб приготування:

І зі звичайних сосисок можна приготувати незвичайну другу страву. Досить трохи фантазії і зусилля. Я дуже люблю готувати сосиски з сиром, рецепт яких знайшов на просторах польськомовного Інтернету. Адже, як відомо, поляки — великі любителі сосисок, ковбас та різних смачних копченостей. Спробуйте цей простий кулінарний рецепт і здивуєте свою сім’ю незвичним, але в той же час, здавалося б, звичним блюдом! Начинені сиром і беконом сосисочки будуть відмінно виглядати і на святковому столі! Для однієї порції нам потрібно взяти 2 сосиски, зняти з них оболонку і зробити надрізи уздовж кожної сосиски, відступивши приблизно 1,5-2 см від краю (щоб потім, в процесі приготування, сир не витік!). Тепер візьмемо шматочок твердого сиру і наріжемо його на дві скибочки, які б по довжині були трохи менше, ніж розрізи в сосисках. Вкладаємо скибочки сиру в сосиски. А щоб сир не виплив, коли розплавиться в духовці, потрібно кожну сосисочку «сповити» в копчену свинячу грудника. Для цього грудинку потрібно порізати дуже тонкими довгими скибочками і обернути ними сосиски по спіралі. Запікати в духовці до рум’янцю грудинки! Подавати можна з квасолею чи горошком на гарнір.

Залиште коментар

return_links(); ?>
3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19